hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Dagelijkse schoonmaak

Diensten

Zoeteman Schoonmaak levert een compleet pakket aan schoonmaakdiensten bij kleine en grote organisaties. Hierbij kunt u denken aan reguliere schoonmaak, vloeronderhoud, oplevering en glasbewassing. Alle deze diensten zijn met elkaar te combineren waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft. Zo kunt u zich blijven focussen op uw bedrijfsbelang en wij op dat van ons.

Bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?
Wij geven u graag een advies op maat binnen 24 uur!

Reguliere schoonmaak

Een kantoor of een bedrijfspand moet gewoon écht schoon zijn. Een verzorgd, schoon interieur en exterieur weerspiegelt het imago van uw bedrijf. De eerste aanblik van het bedrijf is uw visitekaartje richting klanten en vergeet ook niet uw medewerkers die een schone en plezierige werkomgeving verdienen.

 

Wij zorgen dagelijks voor schone, representatieve gebouwen, waar mensen optimaal kunnen functioneren en bezoekers gastvrij worden ontvangen. Wij verzorgen schoonmaakdiensten in alle branches. We werken onder andere voor horeca, onderwijsinstellingen, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren, zorginstellingen en zakelijke dienstverleners. Voor elke branche hanteren wij een aanpak op maat die leidt tot een soepele, prettige samenwerking en een schoon en fris resultaat.

Al jaren professionele schoon maakdiensten

Glasbewassing

Als ondernemers wil je je geen zorgen maken over het onderhoud van het pand. Een schone raampartij hoort daar ook bij. Daarom neemt Zoeteman Schoonmaak graag de glasbewassing uit handen. Wij bieden een totaaloplossing waarbij je volledig ontzorgd wordt. Onze vakkundige glazenwassers komen op locatie met al het nodige materieel. Zelfs de ramen bij hoge gebouwen krijgen wij streeploos schoon.

Bouw & opleverschoonmaak

Bouwvuil is altijd aanwezig na een verbouwing, renovatie of bij de oplevering van nieuwbouwprojecten. Wij hebben door onze jarenlange ervaring een compleet dienstenpakket ontwikkeld die we in overleg met u kunnen toepassen. Om een nieuwbouw of een gerenoveerd pand schoon op te leveren kunnen wij als volgt te werk gaan:

Een frisse start

Wanneer de verbouwing is afgerond of u klaar bent om de nieuwe locatie te betrekken, wilt u een frisse start maken. Ons team verzorgt voor u de bouw- of opleverschoonmaak. Onze schoonmaakspecialisten verwijderen alle sporen van de verhuizing of verbouwing. Denkt u bijvoorbeeld aan het verwijderen van stof of een volledige reinigingsbeurt van het sanitair. Maar ook tapijtreiniging, dieptereiniging van keukens of behandeling van harde vloeren behoren tot de mogelijkheden.

 

Ook kunt u Zoeteman Schoonmaak vragen om uw oude pand schoon te maken voordat een nieuwe huurder of koper erin trekt.

Vloeronderhoud

Vloeren zijn vaak erg gevoelig voor slijtage door intensief gebruik. Dagelijks lopen mensen in en uit, rijden er machines overheen en komt er vuil en vocht op de vloer terecht. Dit kan leiden tot schade. Om de kwaliteit van vloeren te behouden, is vloeronderhoud dan ook erg belangrijk. Het zorgt er niet alleen voor dat de vloer langer meegaat, maar voorkomt ook gevaarlijk situaties. Bij Zoeteman Schoonmaak hebben we alle kennis om vloeronderhoud bij verschillende oppervlaktes vakkundig uit te voeren. Ons team van gekwalificeerde medewerkers weet precies wat nodig is om de vloer schoon te krijgen en te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Aanvullen sanitaire artikelen

Tijdens onze routinewerkzaamheden kunnen wij desgewenst alle sanitaire artikelen zoals toiletpapier, handdoekpapier, zeep, luchtverfrissers en damesverbandcontainers netjes aanvullen en verwisselen. 

Ontzorgen heeft onze hoogste prioriteit.

Leveren en installeren van sanitaire voorzieningen

Wij werken samen met verschillende leveranciers van sanitaire voorzieningen. Aan de hand van uw wensen en eisen en de inventarisatie van uw sanitaire ruimten maken wij een offerte op maat voor de levering en installatie van bijvoorbeeld handdoekautomaten, toiletrolhouders en zeepdispensers.

Voorraadbeheer van sanitaire artikelen

Het aanvullen van sanitaire voorzieningen is één van de dagelijkse taken van onze schoonmaakmedewerkers. Het is daarom voor ons een kleine moeite om ook het voorraadbeheer, de bestelling en facturatie van sanitaire artikelen voor u te verzorgen.

Wij denken graag met u mee.

 

Zonnepanelen reinigen met Zoeteman schoonmaak

Het is niemand ontgaan dat de zonnepanelen markt al jaren steeds sneller aan het groeien is. Ook onder bedrijven is dit steeds populairder. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar het bespaard ook in de energiekosten op termijn. Maar waarom zonnepanelen schoonmaken? Het reinigen van zonnepanelen is een belangrijk onderdeel van het behoud, en het genereren van energie. Door zonnepanelen te reinigen, wordt er namelijk meer zonlicht doorgelaten, waardoor er dus ook meer energie wordt opgewekt.

Wij maken gebruik van cookies