hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Leveren en installeren sanitaire voorzieningen

De sanitaire voorzieningen zijn een essentieel onderdeel van vrijwel elk bedrijf. Het is belangrijk dat werknemers en klanten of bezoekers hier gebruik van kunnen maken. Ook is het belangrijk dat het goed schoon wordt gehouden, voor hygiënische redenen. Naast het voorraadbeheer van sanitaire artikelen, doen wij ook het leveren, en de installatie van sanitaire voorzieningen. Wij werken samen met verschillende leveranciers van sanitaire voorzieningen. Aan de hand van uw wensen en eisen en de inventarisatie van uw sanitaire ruimten maken wij een offerte op maat voor de levering en installatie van bijvoorbeeld handdoekautomaten, toiletrolhouders en zeepdispensers. Hiermee zorgen wij dat uw sanitaire voorzieningen compleet zijn en volledig naar uw wens!

 

Waarmee wij u kunnen helpen?

Het leveren en installeren van sanitaire voorzieningen doen wij regelmatig in combinatie met een van onze andere diensten. Zo kunt u dit bijvoorbeeld combineren met een mooie frisse start schoonmaak als u een nieuw pand ingaat, of in combinatie met het periodieke voorraad beheer en aanvullen van sanitaire artikelen. Wat wij bijvoorbeeld kunnen installeren bij u is de handdoek automaat. Een handdoek automaat op het toilet komt in verschillende vormen en maten. Zo is er bijvoorbeeld de automaat waarom de handdoek ronddraait, maar ook een automaat doe papieren handdoeken dispenseert. Ook toiletrolhouders kunnen wij in uw pand komen installeren. Dis is vaak afhankelijk van de grootte van uw bedrijf. Als u een bedrijf heeft met relatief veel medewerkers dan is het natuurlijk niet fijn om drie keer per dag de toiletrol te moeten vervangen. Dan kunt u overwegen om een toiletrolhouder te installeren, met daarin grote toiletrollen. Zo gaat de rol langer mee, en hoeft de rol minder vaak vervangen te worden.

Ook zeepdispensers komen in alle soorten en maten. Dit is volledig afhankelijk van de grootte en wat voor design u wenst. Uiteraard doen wij hangende zeepdispensers, maar wij kunnen deze ook netjes inbouwen in de wastafel. Ook hierin is de keuze aan u, en is dit vaak afhankelijk van de grootte van uw bedrijf. Vaak is het bij grotere bedrijven met meerdere medewerkers wat economischer om een grotere dispenser aan de muur te installeren.

Sanitaire voorzieningen met Zoeteman

Voor het installeren en leveren van de benodigdheden in uw sanitaire voorzieningen, is Zoeteman schoonmaak de partij voor u! Wij denken graag met u mee en kijken samen met u welke oplossingen het beste bij u en uw bedrijf passen. Wij zien onszelf graag als schoonmaakpartner, en denken daarom graag met u mee voor lange termijn oplossingen. Ook na het installeren van de gewenste aspecten in uw sanitaire voorzieningen, blijven wij deze op verzoek ook graag periodiek aanvullen. Zo kunnen wij ook het voorraadbeheer uit handen nemen. Dan zorgen wij dat bij de schoonmaak uw voorzieningen ook aangevuld zijn, en dat de voorraad ook aangevuld is. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan. Vraag daarom snel een vrijblijvende offerte aan, en dan komen wij graag bij u kijken. Wij zoeken dan samen mee daar de ideale oplossing. Het leveren en installeren van uw sanitaire voorzieningen, doet u met Zoeteman schoonmaak!

Werken bij Zoeteman?

Wij maken gebruik van cookies