hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Glasbewassing bij Zoeteman Schoonmaak

Glasbewassing bij Zoeteman Schoonmaak

Naast het feit dat Zoeteman schoonmaak reguliere schoonmaak aanbied, zijn wij ook experts op het gebied van glasbewassing. Nu is het zo dat in Nederland glazenwassers omkomen in het werk. Roet, vogelpoep, regen, opgestoven zand en andere viezigheden komen in Nederland al snel op je ramen terecht. Nu bent u bij Zoeteman ook op het gebied van glasbewassing op de juiste plek! Vraag snel een offerte glasbewassing aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Naast glasbewassing bieden wij natuurlijk ook een scala aan andere diensten aan die u hiermee perfect kan combineren, en ook zijn er bij ons vacatures voor glazenwassers.

 

Glasbewassing van professioneel niveau

Als u een bedrijfspand heeft of beheerd, dan zal u begrijpen dat het schoonhouden van dit pand een heuse klus is. Hoe groter het pand, hoe eerder er een extern schoonmaakbedrijf nodig is om dit spik en span te houden. Uw kantoor of bedrijfspand is immers de plek waar niet alleen werknemers zitten, maar ook soms (prospectieve) klanten over de vloer komen. Hierom is het zowel van binnen als van buiten belangrijk het pand er goed uit te laten zien. Om uw bedrijf zo representatief mogelijk maken is er Zoeteman schoonmaak. Wij hebben naast onze reguliere schoonmaakdiensten, nu ook glasbewassing. Dit kunt u als afzonderlijke dienst afnemen, maar ik kunt ook een offerte glasbewassing combineren met een of meerdere van onze andere diensten. Zo kunnen wij samen met u onze dienstverlening perfect personaliseren naar uw behoeften en wensen.

 

Veiligheidsmaatregelen voor glasbewassing

Nu is geen enkele klus voor ons hetzelfde, en komen vooral klussen als glasbewassing niet snel met elkaar overeen. Dit heeft te maken met hoe vies de ramen zijn, waar het pand is, hoe groot en hoe hoog het pand is, en veel andere redenen. Onze glazenwassers zijn multifunctionele mensen en kunnen zich efficiënt aan elke situatie aanpassen. De medewerkers van Zoeteman beschikken over alle kennis en veiligheidsmaatregelen om op hoogtes te werken. Ook zijn wij bij Zoeteman schoonmaak erg flexibel en is het mogelijk om glasbewassing op periodieke basis af te nemen, of op oproepbasis. Wij helpen hier u ook in een keuze te maken die het best bij uw bedrijf past.

Offerte glasbewassing aanvragen

Heeft u een groot bedrijf, een klein bedrijf of iets ertussenin? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan! De enige voorwaarde die u als bedrijf moet hebben om hieraan te voldoen, is uiteraard het hebben van ramen. Vieze ramen het liefst! Vraag bij Zoeteman schoonmaak een vrijblijvende offerte aan, en u heeft binnen24 uur een reactie hierop. Wij komen graag langs met onze experts zodat er een oplossing speciaal op maat voor uw bedrijf gemaakt kan worden.

Met een oplossing op maat, bedoelen wij een volledig gepersonaliseerde schoonmaak oplossing die u in al uw behoeften en wensen voorziet op efficiënte wijze. De aspecten waar wij dan op letten zijn:

Dit zijn natuurlijk de allerbelangrijkste aspecten waar wij graag met u naar kijken, om zo de juiste schoonmaakpartner voor u te zijn!

Werken bij Zoeteman?

Bent u hier niet terechtgekomen als bedrijf die glazenwassers zoekt van professioneel niveau, maar werkzoekend? Dan hebben wij altijd vacatures voor glazenwassers openstaan. Glasbewassing is een populaire dienst bij Zoeteman, en wij zijn altijd opzoek naar mensen die ons team kunnen versterken! Bekijk nu onze vacatures voor glazenwassers. Als er alleen vacatures zijn buiten uw omgeving, kunt u altijd een open sollicitatie sturen omdat wij altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Bekijk snel onze vacaturepagina om bij ons te solliciteren!

Werken bij Zoeteman?

Wij maken gebruik van cookies