Goed personeel & maatwerk

Over ons

Zoeteman heeft meer dan 25 jaar schoonmaak ervaring en is uitgegroeid tot een professionele facilitair dienstverlener. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers zijn we actief in de regio Rotterdam, Utrecht, Amsterdam & Haarlem. Zoeteman staat voor een persoonlijke aanpak, fijne samenwerking en het leveren van maatwerk.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij geven u graag een advies op maat binnen 24 uur!

Elke dag spik
& span

Meer dan 25 jaar ervaring

Ruim 100 medewerkers

Binnen 24 uur contact

50.000 panden schoon

Visie

Goed personeel, maatwerk en blije klanten. De drie pijlers van Zoeteman zijn ook de focuspunten voor de toekomst. Een schone werkplek draagt bij aan de het leveren van een goed product of dienst. Zoeteman is de partner als het écht schoon moet zijn.

Het Zoeteman schoon­maakplan

Na uw offerteaanvraag zal er binnen 24 uur contact worden opgenomen voor het maken van een afspraak op locatie. Schoonmaak is maatwerk en daarom komen wij graag langs om uw pand te bekijken en wensen te bespreken.

Zoeteman Schoonmaak zal in samenspraak uw wensen omzetten in een schoonmaakplan op maat. De werkzaamheden worden besproken en u krijgt een duidelijk overzicht wanneer de periodieke werkzaamheden worden uitgevoerd, welke materialen worden gebruikt en hoeveel tijdsinzet er nodig is.

 

Het schoonmaakplan vormt de basis van de samenwerking.

Op vaste momenten in het jaar zal de samenwerking worden geëvalueerd om de kwaliteit, effectiviteit en tevredenheid te waarborgen.

Dit mag u van Zoeteman schoonmaak verwachten: