hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Opleveringschoonmaak door Zoeteman

Na de bouw of verbouwing van een pand, blijft er vaak veel puin achter. Ook na het opruimen van dit puin, is het vaak nog vies en niet makkelijk schoon te krijgen. Met onze bouw en opleveringschoonmaak dienst zorgen wij dat uw net verbouwde pand bezemschoon is, en klaar om te gebruiken zonder dat uw personeel in een pand aan het werk is gevuld met allerlei bouwafval. De opleveringsschoonmaak van Zoeteman is een dienst die specifiek kan worden afgenomen voor het bezemschoon maken van vastgoed. Een gebouw reinigen kan verschillende redenen als oorzaak hebben. Wat de reden ook is, bij Zoeteman bent u aan het juiste adres voor alle bouw en opleveringschoonmaak.

 

Wat valt er onder bouw en opleveringsschoonmaak?

Bouwvuil is altijd aanwezig na een verbouwing, renovatie of bij de oplevering van nieuwbouwprojecten. Wij hebben door onze jarenlange ervaring een compleet dienstenpakket ontwikkeld die we in overleg met u kunnen toepassen. Om een nieuwbouw of een gerenoveerd pand schoon op te leveren kunnen wij als volgt te werk gaan:

Wij ontdoen bijvoorbeeld de sanitaire voorzieningen in uw gebouw van cementsluier en kitresten zodat uw sanitaire voorzieningen er na een verbouwing schitterend uitzien. Ook stenen vloeren kunnen wij vrijmaken van cementsluier. Keukens grondig reinigen is ook iets wat vaak voorkomt, en na een verbouwing ook erg belangrijk is omdat er vaak eten wordt bereid. Het is natuurlijk niet fijn als er eren of drinken over het aanrecht gaat wat nog volledig onder de cementsluier ligt. Onder onze bouw en opleveringschoonmaak vallen ook het schrapen van muren en het bezemschoon maken van panden. Glazenwassen en zemen, omlijstingen reinigen van deuren, plinten, etc. Zelfs voor het verwijderen van stickers en lijm en/of verfresten kunt u bij ons terecht. Uiteraard doen wij nog veel meer in betrekking tot een schoonmaak na verbouwing. Als u een vraag heeft over wat hier nog meer onder valt, neem gerust even contact op met ons, en dan kunnen wij kijken welke vorm van bouw en opleveringschoonmaak voor u relevant is!

Schoonmaak na een verbouwing

Onze bouw en opleveringsdiensten worden onderverdeeld in twee verschillende diensten. Op deze pagina vindt u de bouw en opleveringsschoonmaak, wat over het algemeen wordt gebruikt voor een schoonmaak na verbouwing. Naast schoonmaak na verbouwing hebben wij ook nog de dienst “frisse start” dit is een andere vorm van opleveringschoonmaak, wat meer kan worden gezien als een supergrondige schoonmaak van een bedrijfspand. Deze dienst wordt meer gebruikt als er bijvoorbeeld nieuwe huurders in een pand komen, of als gaat verhuizen van, of naar een nieuw pand. Het is natuurlijk allebei een vorm van opleveringschoonmaak. Het verschil zit in de aard van de dienst. De bouw en opleveringschoonmaak focust zich dus op schoonmaak na verbouwing, wat vaak wat industrieel georiënteerde schoonmaak is. De “frisse start” schoonmaak gaat dus meer over het grondig reinigen van een pand voor een oplevering voor bijvoorbeeld nieuwe huurders. Bij deze dienst, bouw en opleveringsschoonmaak, worden er zoals eerder vermeld, puinresten weggehaald zoals kitresten en cementsluier. Dis is bij onze andere variant van opleveringschoonmaak vaak niet het geval.

Schoonmaak vacatures bij Zoeteman

Zoeteman schoonmaak is een bedrijf dat de laatste jaren hard aan het groeien is, en daarom zijn wij continu opzoek naar nieuwe medewerkers. Schoonmaakvacatures zijn er bij ons vrijwel altijd. Bekijk daarom ook onze vacaturepagina, en wellicht zit er ook bij u in de buurt een leuke functie tussen bij het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland. Wij zoeken niet alleen mensen voor bouw en opleveringsschoonmaak, maar ook andere schoonmaakklussen en diensten. Als er in de regio waar u zoekt niks tussen zit, neem gewoon contact met ons op, want het zou zomaar kunnen dat wij toch wat kunnen creëren. Bel ons even of stuur een mailtje, en wij zullen u graag te woord staan.

Werken bij Zoeteman?

Wij maken gebruik van cookies