hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Reguliere schoonmaak

Wij zorgen dagelijks voor schone en representatieve gebouwen, waar mensen optimaal kunnen functioneren en bezoekers gastvrij worden ontvangen. Wij leveren schoonmaakdiensten in alle branches. Wij werken voor de horeca, onderwijsinstellingen, vastgoedbeheerders, verhuurdersverenigingen, zorginstellingen en commerciële dienstverleners. Voor elke branche hanteren wij een persoonlijke aanpak die leidt tot een soepele en prettige samenwerking en een schoon en fris resultaat. Voor een schoon en fris resultaat, kunt u nu bij Zoeteman een vrijblijvende offerte aanvragen voor reguliere schoonmaak.

 

Kwaliteit schoonmaak zit in ons karakter

Bij Zoeteman schoonmaak zijn wij allemaal gefocust op het leveren van kwaliteit. Kwaliteit schoonmaak zit in ons DNA, en dat laten wij ook graag zien aan onze klanten. De kwaliteit die wij leveren zit hem in onze efficiëntie, onze oplossing gerichtheid, en onze professionaliteit. Wij vinden dat kwaliteit schoonmaak niet alleen gemeten kan worden met de tevredenheid van een klant, maar dat er nog meer aspecten hierin van belang zijn. Dit zijn dus onder andere de professionaliteit van de werknemers van Zoeteman, de efficiëntie op de werkvloer en misschien is ons belangrijkste punt nog wel de oplossingsgerichtheid. Wij onderscheiden ons hierdoor van andere schoonmaakbedrijven met onze reguliere schoonmaak, maar ook al onze andere diensten. Door kwaliteit schoonmaak te leveren zijn wij eerder een schoonmaak partner, dan gewoon een schoonmaakbedrijf. Wij zorgen ervoor dat door onze reguliere schoonmaakdienst uw bedrijf representatief is, en wij vullen dit wanneer nodig ook graag aan met een of meer van onze andere diensten. Hierdoor bieden wij de totaaloplossing waar u naar opzoek bent!

 

Een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf bij u over de vloer

Onze reguliere schoonmaak staat bij ons ook in het teken van milieubewust schoonmaken. Als schoonmaakbedrijf, zijn wij bij Zoeteman ons er als geen ander bewust van dat maatschappelijk verantwoord ondernemen een erg belangrijk onderdeel van de samenleving is. Sterker nog, Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. Als milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf zorgen wij niet alleen dat wij zelf milieubewust bezig zijn, wij zorgen ook dat wij bijdragen aan de milieubewustheid van uw bedrijf! Zoeteman is een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf die bij reguliere schoonmaak, en andere diensten milieuvriendelijkheid centraal stelt. Onze schoonmakers gebruiken bijvoorbeeld producten die niet schadelijk zijn voor het milieu. Ook bieden wij de mogelijkheid dat onze schoonmakers overdag tijdens werktijd op locatie komen schoonmaken. Hierdoor krijgt u niet alleen de mogelijkheid om onze schoonmakers te leren kennen, ook is dit milieubewuster dan schoonmakers buiten werktijd de reguliere schoonmaak laten doen. Hierdoor hoeft er niet op de daluren van uw pand energie verbruikt te worden.

Waarom Zoeteman de juiste keuze is

Zoeteman is niet zomaar een schoonmaakbedrijf. Wij stellen ons op als partner voor de bedrijven om ons heen, om elkaar zo verder te helpen. Wij dragen een steentje bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doordat want wij zijn een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf. Reguliere schoonmaak is een van onze belangrijkste diensten, en dit is aan te vullen door de andere diensten die op de website staan aangegeven, en meer! Als er diensten zijn die niet op onze website staan, maar wij wel de middelen en mensen hebben om dit uit te voeren, dan breiden wij hiermee graag ons pakket uit voor u. Aarzel daarom niet om hiernaar te vragen.

 

Wij zijn ook in in meerdere locaties verdeeld over verschillende provincies actief. Benieuwd of wij ook bij u in de buurt onze schoonmaakdiensten uit kunnen voeren, kijk even bij onze regio’s. Twijfelt u of wij ook bij u in de buurt kunnen komen? Neem contact met ons op en dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag en ook op dit gebied tonen wij graag de flexibiliteit dei ons tot de beste schoonmaakpartner maakt.

Werken bij Zoeteman?

Naast het feit dat wij continu opzoek zijn naar nieuwe partijen waar wij voor aan de slag kunnen gaan op het gebied van reguliere schoonmaak of (in combinatie met) andere diensten, zoeken wij ook altijd personeel. Zoeteman is een mooi, kwaliteit gericht en snel groeiend bedrijf. Hierom zijn er bij ons altijd schoonmaak vacatures die moeten worden ingevuld. Vacatures voor schoonmaak zijn er bij ons altijd. Staan er geen schoonmaak vacatures in de regio waar u zoekt, neem gewoon contact met ons op. Vaak zijn er bijna altijd wel vacatures die net per se aan een regio gebonden zijn. Neem simpelweg contact met ons op, en kijk anders bij onze vacaturepagina.

Werken bij Zoetman?

Wij maken gebruik van cookies