hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Vloeronderhoud van Zoeteman

Vloeren zijn vaak erg gevoelig voor slijtage door intensief gebruik. Dagelijks lopen mensen in en uit, rijden er machines overheen en komt er vuil en vocht op de vloer terecht. Dit kan leiden tot schade. Om de kwaliteit van vloeren te behouden, is vloeronderhoud dan ook erg belangrijk. Het zorgt er niet alleen voor dat de vloer langer meegaat, maar voorkomt ook gevaarlijk situaties. Bij Zoeteman Schoonmaak hebben we alle kennis om vloeronderhoud bij verschillende oppervlaktes vakkundig uit te voeren. Ons team van gekwalificeerde medewerkers weet precies wat nodig is om de vloer schoon te krijgen en te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

 

Welke vloeren onderhouden wij?

Vloer schoonmaak is een enorm belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw vloer. Een vloer is dagelijks slachtoffer aan soms overmatig gebruik. Afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent, kan het ook nog eens zijn dat er soms machines of andere hulpmiddelen overheen rijden. Een vloer kan dus simpelweg flink wat te verduren krijgen. Vloeronderhoud is vaak belangrijk om uw vloer mooi te houden, en ook dit doen wij bij Zoeteman graag voor u! In principe kunnen wij alle vloeren voor u onderhouden. Een houten vloer schoonmaken doen wij bijvoorbeeld, een PVC vloer schoonmaken doen wij, betonnen vloeren, stenen vloeren, kunststof vloeren, noem maar op! Voor veel bedrijven is de integriteit van de vloer, of de representativiteit van de vloer gewoon een belangrijk onderdeel. Dit kan natuurlijk verschillende redenen hebben. Wat uw redenen ook zijn, wij nemen graag het vloeronderhoud uit handen.

 

Hoe onderhouden wij verschillende soorten vloeren

Veel vloeren zijn natuurlijk van verschillende materialen gemaakt. Hierdoor hebben ze vaak een andere integriteit en structuur van elkaar, en moeten er bij de vloer schoonmaak verschillende middelen en methodes gebruikt worden. Een PVC vloer schoonmaken doen wij bijvoorbeeld zonder polish, was of zeep, zodat de structuur niet beschadigd raakt. Een houten vloer schoonmaken gaat weer iets anders. Hier kunnen wij bijvoorbeeld wel een bepaalde polish gebruiken om hiermee uw bedrijfspand er weer stralend uit te laten zien.

Veel industriële vloeren kunnen wat grondiger schoongemaakt worden zonder het risico te lopen dat het beschadigt. Hiervoor kunnen wij bijvoorbeeld de schrob en zuigmachine gebruiken omdat deze machine ook gelijk het water dat wordt gebruikt weer opzuigt, is dit een zeer efficiënte manier om een industriële vloer schoon te maken. Zo zijn er voor verschillende soorten vloeren, verschillende methodes die wij gebruiken om dit voor elkaar te krijgen. Welke vloersoort u ook in uw pand heeft, wij van Zoeteman schoonmaak maken dit graag voor u schoon!

Waarom u voor Zoeteman kiest

Zoeteman is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van schoonmaak. Wij richten ons al meer dan een kwart eeuw grotendeels op de zakelijke markt, en houden wij de bedrijfspanden van een groeiend klantenbestand schoon op professionele en efficiënte wijze. Niet alleen zijn wij op het gebied van vloeronderhoud een perfecte schoonmaakpartner, maar ook met onze andere diensten staan wij graag voor u klaar! Het is niet zeldzaam dat klanten die vloeronderhoud nodig hebben, ook aanvullende diensten erbij nemen om zo een totaalpakket te creëren. Vaak wordt dit aangevuld met bijvoorbeeld onze reguliere schoonmaak service, of glasbewassing. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden, om zo de ideale dienstverlening samen te stellen voor uw bedrijf. Wij zien onszelf graag als schoonmaakpartner, en daarom denken wij graag met u mee om de schoonmaakdiensten zo efficiënt en goed mogelijk te laten verlopen. Wij vinden het net als u, erg belangrijk dat uw bedrijf er representatief uitziet voor zowel uw collega’s als de buitenwereld. Als uw bedrijf er spik en span uitziet zijn wij pas blij, want dat is immers ook ons visitekaartje! Vraag daarom snel een vrijblijvende offerte aan voor vloeronderhoud, of een van onze andere diensten. Wij komen dan binnen 24 uur bij u terug, en dan kijken wij graag samen met u naar de beste oplossing.

Vacatures bij Zoeteman

Opzoek naar schoonmaakwerk? Ook dan bent u bij Zoeteman aan het juiste adres. Binnen onze dienst vloeronderhoud, en al onze andere diensten, zijn wij bijna altijd opzoek naar nieuw personeel die ons kunnen versterken. Wij zijn altijd opzoek naar glazenwassers en allround schoonmaakpersoneel die goed kunnen aansluiten bij al onze diensten, waaronder vloeronderhoud. Bekijk daarom snel onze vacaturepagina voor alle schoonmaakvacatures. Ook als er geen vacature staat in de regio waar u actief bent, aarzel niet om even contact met ons op te nemen. Vaak kunnen wij altijd mensen gebruiken, en op de website staat het vaak specifiek per regio aangegeven. Neem simpelweg contact met ons op en wij kijken dan graag wat de mogelijkheden zijn.

Voor vloeronderhoud bent u bij Zoeteman in de juiste handen, neem daarom vooral contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Werken bij Zoeteman?

Wij maken gebruik van cookies