hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Een frisse start met Zoeteman

Wanneer de verbouwing is afgerond of u klaar bent om de nieuwe locatie te betrekken, wilt u een frisse start maken. Ons team verzorgt voor u de bouw- of opleverschoonmaak. Onze schoonmaakspecialisten verwijderen alle sporen van de verhuizing of verbouwing. Denkt u bijvoorbeeld aan het verwijderen van stof of een volledige reinigingsbeurt van het sanitair. Maar ook tapijtreiniging, dieptereiniging van keukens of behandeling van harde vloeren behoren tot de mogelijkheden.

Wat wij ook doen met onze frisse start service, is dat wij bijvoorbeeld ook uw oude pand schoonmaken voordat een nieuwe huurder of koper erin trekt. Dit doen wij ook op aanvraag, dus neem vooral contact met ons op, of vraag een vrijblijvend offerte aan!

 

Opleveringsschoonmaak na een verhuizing

Als je net naar een ander verhuisd bent, kan het natuurlijk gebeuren dat er veel vuil is ontstaan en vrijgekomen tijdens dit proces. Schoonmaken na een verhuizing kan een erg grote klus zijn als je zit zelf moet doen. Het is natuurlijk fijn om in een schoon pand te beginnen. Vaak kan verhuizen op zich al een klus zijn die erg veel tijd in beslag neemt. Zorg hiervoor dat het schoonmaken uit handen wordt gegeven zodat u zelf kunt focussen op andere dingen die belangrijker zijn. Zoeteman schoonmaak kan dit perfect voor u uit handen nemen. Met onze frisse start service komen wij op aanvraag in uw nieuwe pand langs zodat dit spik en span is, en klaar voor u en uw collega’s om in te trekken, en aan het werk gaan.

Ook werkt dit andersom. Als u bijvoorbeeld een pand verlaat of inruilt voor een ander pand, komt het vaak voor dat het pand wat u verlaat schoon moet worden opgeleverd. Zeker als dit om een groot pand gaat, of u heeft hier zelf simpelweg het personeel, of de tijd niet voor, staan wij voor u klaar. Ook in dit geval kunt u bij Zoeteman terecht voor al uw oplever klussen. Verhuizingen brengen normaliter meer onverwachte problemen met zich mee dan men verwacht. Zorg dat u uw zorgen minimaliseert. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij Zoeteman schoonmaak, en wij reageren binnen 24 uur. Wij kijken dan al te graag samen met u naar de mogelijkheden!

Bouw en opleveringsschoonmaak

Naast onze opleveringsschoonmaak voor verhuizingen, doen wij ook opleveringsschoonmaak na verbouwingen. Nu hebben wij hier eigenlijk onze opleveringsdiensten in twee onderdelen verdeeld. Deze pagina gaat voornamelijk over onze frisse start dienst. Dit gaat voornamelijk over rigoureuze oplever schoonmaak klussen. Een grote en complete schoonmaak als het ware. Dit wordt vaak gedaan voor of na verhuizingen. Ook vinden sommige bedrijven het fijn om periodiek een complete grote schoonmaak via onze frisse start dienst af te nemen als aanvulling op reguliere schoonmaakdiensten. Daarnaast doen wij ook bouw en oplever schoonmaak. Dit is vaak wat meer industrieel van aard en gaat voornamelijk over het schoonmaken na verbouwingen. Het schoonmaken van cementsluier, kitresten en andere soorten afval en puin die ontstaan tijdens het verbouwen van uw pand. U kunt hiervoor kijken op onze pagina over bouw en opleveringsschoonmaak, of even contact met ons opnemen. Ook kunt u gewoon een volledig vrijblijvende offerte aanvragen waar wij binnen 24 uur reactie op geven. Dan kijken wij welk van onze diensten het beste bij uw situatie past, en hoe wij dit zo goeden efficiënt mogelijk voor u en uw bedrijf kunnen oplossen.

Schoonmakers gezocht

Nu hebben wij bij Zoeteman schoonmaak een mooi klantenbestand wat enorm aan het groeien is. Hierdoor hebben wij bijna altijd nieuwe talenten nodig. Wij zijn altijd opzoek naar goede, representatieve schoonmakers die wij bij onze klanten in kunnen zetten. Niet alleen voor onze frisse start dienst, maar ook voor reguliere schoonmaak, glas bewassing, sanitair, en al onze andere diensten. Neem snel een kijkje op onze vacaturepagina, of stuur simpelweg een mailtje naar ons, of bel ons. Ook als er geen vacatures in uw regio zijn, kan het alsnog zijn dat wij hier plek hebben voor nieuwe talenten. Neem daarom snel contact op met Zoeteman schoonmaak.

Wij maken gebruik van cookies