hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Sanitaire artikelen en voorzieningen

Een van onze meest Populaire aanvullende diensten bij Zoeteman is het aanvullen van sanitaire artikelen en het voorraadbeheer hiervan. Van origine is Zoeteman geen sanitair bedrijf, maar uit ervaring is gebleken dat dit een uitstekende aanvullende dienst is voor veel bedrijven. Er is niks vervelender dan er tijdens het werk achter komen dat sanitaire artikelen als wc-papier of luchtverfrisser niet aangevuld, of niet op voorraad zijn. Hierbij helpen wij u graag dit te voorkomen. Tijdens onze routinewerkzaamheden kunnen wij alle sanitaire artikelen zoals toiletpapier, handdoekpapier, zeep, luchtverfrissers en damesverbandcontainers netjes aanvullen en verwisselen. Het aanvullen van sanitaire voorzieningen is één van de dagelijkse taken van onze schoonmaakmedewerkers. Het is daarom voor ons een kleine moeite om ook het voorraadbeheer, de bestelling en facturatie van sanitaire artikelen voor u te verzorgen.

 

Sanitaire artikelen zijn essentieel voor elk bedrijf

Elk bedrijf heeft sanitaire voorzieningen. Maar om deze sanitaire voorzieningen operationeel te houden, moeten er producten continu worden aangevuld om de hygiëne te waarborgen. Hierom zijn sanitaire artikelen dus essentieel voor vrijwel elk bedrijf. Nu neemt Zoeteman schoonmaak die graag uit handen als een van onze aanvullende diensten. Het wordt vaak in combinatie afgesloten met bijvoorbeeld de reguliere schoonmaak op periodieke wijze. Sanitaire artikelen zoals toiletpapier, handdoekpapier, zeep, luchtverfrissers en damesverbandcontainers zijn onderdelen van de sanitaire voorzieningen binnen uw bedrijf waar deze dienst zich grotendeels op focust. Nu vullen wij dit tijdens het schoonmaken aan, maar nemen wij ook graag het voorraadbeheer van de sanitaire artikelen op ons. Het is natuurlijk vervelend als er artikelen zoals toiletpapier of zeep moeten worden vervangen en de voorraad blijkt op te zijn. Dit willen wij graag samen met u voorkomen, en daarom denken wij graag met u mee.

Zoeteman, ook het sanitair bedrijf waar u naar zoekt!

Onze sanitaire diensten zoals sanitaire voorraadbeheer en het voorzien van sanitaire artikelen zijn een van de meest populaire aanvullende diensten op onze reguliere schoonmaak dienst. Het is ronduit vervelend als de sainitaire artikelen op blijken te zijn, of als er geen voorraad in het pand is aangevuld. Meestal als men hierachter komt, dan is het vaak al te laat. Voorkom dit! Zoeteman schoonmaak is ook epert in het logistiek organisren van een altijd aangevulde voorraad, zodat u nooit voor vervelnde verassingen staat. Ook heeft u misschien geen tijd om zelf naar de winkel te gaan om voor uw bedrijf sanitaire artikelen te kopen. Hoe groter het bedrijf, hoe minder realistisch dit natuurlijk is. Hierom is het ideaal om dit voor u en uw bedrijf door Zoeteman uit handen te laten nemen. Vraag nu snel een vrijblijvende offerte aan voor het aanvullen of voorraadbeheer van de sanitaire artikelen in uw pand, en wij reageren binnen 24 uur. Dan kijken wij samen hoe wij u het best in uw behoeften kunnen voorzien. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze offerte in combinatie met een van onze andere diensten aan te vragen.

Wij maken gebruik van cookies