hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Baan in de schoonmaak. De 4 grootste voordelen.

Wij weten het al lang, werken in de schoonmaak zit vol mogelijkheden. Het werk biedt afwisseling en voldoening, naast de kansen om te groeien in je carrière. Bedrijven kunnen niet bestaan zonder schoonmakers. Het is werk waar je trots op kan zijn.

Schoonmaakbanen zijn gevarieerd en kunnen in bijna elke bedrijfstak voorkomen. Zoeteman heeft klanten in de gehele randstad. In dit artikel vertellen we wat de belangrijkste voordelen zijn om te starten als schoonmaker bij Zoeteman…naast het aantrekkelijke salaris!

1. Wisselende werkzaamheden en werklocaties

Je werkt nooit op 1 plek. Je werkt bij verschillende opdrachtgevers op verschillende locaties. En dat is natuurlijk een stuk fijner dan altijd maar op een zelfde plek achter een bureau te zitten of in een winkel te staan. De wensen van de klant zijn divers en dat zorgt ook voor variatie in jouw werk.
De schoonmaakwerkzaamheden verschillen van dagelijks onderhouden van een kantoorruimte tot aan speciale opdrachten in een showroom.  

Zit je niet graag stil of verander je graag van omgeving dan kan een schoonmaakbaan echt wat voor jou zijn

2. Vastigheid, werkzekerheid en doorgroeimogelijkheden

Is vastigheid op het moment voor jou heel belangrijk? Kom dan zeker op gesprek bij Zoeteman schoonmaak. Schoonmakers zijn altijd nodig. Ook als het slecht gaat met de economie. Daarnaast groeit Zoeteman en daarom hebben we steeds weer nieuwe schoonmakers nodig.

Meer ervaring in schoonmaakwerk, geeft je nog meer zekerheid. Bij Zoeteman kan je perfect doorgroeien binnen het vak, beter nog, wij moedigen je aan en ondersteunen je om stappen te maken in je carrière!

glasbewassing1 klein

3. Sociaal en betrokken

Hou jij ook van echt schoon en maak je het anderen graag naar hun zin? Schoonmaakwerk doe je niet alleen voor jezelf. Je zorgt er ook voor dat anderen kunnen werken in een goed verzorgde en schone omgeving. Je bent erg gewild en wordt zeer gewaardeerd.


Het werk is zelden eenzaam. Je staat in contact met je collega’s bij de opdrachtgevers, maar ook streven wij naar goed contact met de mensen die niet direct naast je op de werkvloer staan. Bij specifieke functies en opdrachten heb je ook regelmatig contact met de opdrachtgever zelf. Goed contact met de mensen om je heen zien wij als een noodzaak, zodat jij elke keer weer met plezier naar je werk kan gaan. Wij proberen samenwerking en betrokkenheid naar elkaar te stimuleren.

4. Werk dat bijdraagt aan gezonde levensstijl

We gaven het al aan eerder in deze blog, stilzitten is er niet bij als je schoonmaker bent en dat maakt het juist zo interessant. Dit zorgt er ook voor dat je lekker in beweging bent en dat het bijdraagt aan je gezondheid.  Wil je lekker actief bezig zijn en fit blijven, en spreken de voorgaande voordelen je aan? Solliciteer dan direct!

Meer weten over het salaris van een schoonmaker?

Check-dit-nieuws

Wij maken gebruik van cookies