hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Schoonmaak Camping de Zeven Linden

Op camping de Zeven Linden in Baarn, wordt Zoeteman schoonmaak op dagelijkse basis ingeschakeld om de faciliteiten schoon en bruikbaar te houden.

Zoeteman, het schoonmaakbedrijf van camping de Zeven Linden

Zoeteman schoonmaak is een veelzijdig schoonmaakbedrijf. Er ligt natuurlijk een hoge focus bij het schoonmaken van kantoor en bedrijfspanden, maar daar beperkt Zoeteman zich zeker niet tot. Zoeteman schoonmaak is ook de facilitair dienstverlener voor camping de Zeven Linden in Baarn. Opzoek naar een schoonmaakbedrijf voor buitenklussen? Ook dan is Zoeteman de juiste partij voor u!

 

De werkzaamheden

Op camping de Zeven Linden in Baarn, wordt Zoeteman schoonmaak op dagelijkse basis ingeschakeld om de faciliteiten schoon en bruikbaar te houden. Dit houdt n dat er elke ochtend met een team wordt schoongemaakt op de camping. Op de camping zelf zijn plekken voor campers, kampeerplekken voor mensen die in een tent willen overnachten, en zelfs bungalows. Ook staan er op het terrein 3 toiletgebouwen, die in het hoogseizoen veel gebruikt worden. Zoeteman houdt zich voornamelijk bezig met het schoonhouden van de toiletgebouwen. Dit moet elke dag gebeuren, omdat hygiëne hier erg belangrijk is. Omdat hygiëne hier hoog in het vaandel staat bij camping de Zeven Linden in Baarn, zijn zij uitgekomen bij Zoeteman schoonmaak!

 

Ook opzoek naar een schoonmaakbedrijf op dagelijkse basis?

Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf op dagelijkse basis? Dan bent u bij Zoeteman bij het juiste adres. Ook klussen op bijvoorbeeld camping de Zeven Linden vinden wij altijd een leuke uitdaging, en dat pakken wij met beide handen aan. Heeft u een vergelijkbare klus waarbij u een professionele en assertieve schoonmaakpartner zoekt, neem dan contact met ons op, of vraag een schoonmaakofferte aan bij Zoeteman schoonmaak!

 

camping de Zeven Linden camping de Zeven Linden  camping de Zeven Linden camping de Zeven Linden

Wij maken gebruik van cookies