hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Forse loonsverhoging schoonmakers

Schoonmaakwerk staat er om bekend dat het goed verdient, maar met de huidige inflatie, hoge rente en prijsverhogingen op alledaagse producten is hier nu weinig van te merken. Ook wordt het wettelijk minimumloon flink verhoogt en daarom kan de schoonmaakbranche niet achter blijven.

De schoonmakers in Nederland krijgen een flinke loonsverhoging de komende tijd tot een totaal van 12% (in plaats van alleen 1,5% per 1 april 2024). De lonen gaan komende tijd in een aantal stappen omhoog:

  • 3,5% per 1 november 2023;
  • 3% per 1 januari 2024;
  • 5,5% per 30 juni 2024.

 

Totaal: 12% loonsverhoging

 

Mooi moment om nu in te stappen, vinden wij. Heb je interesse, bekijk de vacatures:

Wil je meer weten over Zoeteman en werken in de schoonmaak? Ga naar Check dit!

Wij maken gebruik van cookies