hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Goed personeel & maatwerk

Schoonmaakbedrijf in Cruquius

Zoeteman schoonmaak is tegenwoordig ook het bedrijf voor u, als u opzoek bent naar het beste schoonmaakbedrijf in de Cruquius en omgeving. Tegenover Heemstede aan de ringvaart ligt het dorp Cruquius. Ook ligt het naast Hoofddorp, en locatie waar Zoeteman schoonmaak ook veel actief is. De Cruquius telt veel bedrijven en instanties die ook allemaal stuk voor stuk schoongehouden moeten worden. Bent u medewerker of eigenaar van een bedrijf in de Cruquius die steeds moeilijker schoon te houden is? Schakel dan snel de hulp in van Schoonmaakbedrijf Zoeteman, en wij komen u graag uit de brand helpen!

 

Diensten van Zoeteman in Cruquius

De Cruquius is een dorp waar veel bedrijven gevestigd zitten. Winkels en warenhuizen zijn hier bijvoorbeeld veel, maar ook sportinstanties, kantoorpanden en werkplaatsen zijn hier te vinden. Stuk voor stuk moeten deze bedrijven schoongehouden worden. Dit kan u natuurlijk met uw bedrijf intern regelen, maar tijd is natuurlijk geld. Als een bedrijf groeit is het gebruikelijk dat dit soort taken uitbesteed worden, omdat dit te arbeidsintensief wordt bijvoorbeeld. Dan is het tijd om aan de bel te trekken bij Zoeteman schoonmaak.

 

In de Cruquius is onze meest populaire dienst vooralsnog de reguliere schoonmaak. Dis is onze dienst waarbij wij een bedrijfspand volledig onder handen nemen, zodat u en uw collega’s in een hygiënische omgeving kunnen opereren. Dit is onze meest eenvoudige dienst, wat uiteraard uit te breiden is met andere diensten. Dit zijn bijvoorbeeld sanitaire diensten, voorraadbeheer en glasbewassing. Glazenwassers in Cruquius zijn moeilijk te vinden, omdat deze steeds schaarser worden. Zoeteman heeft ook in de Cruquius een netwerk aan glazenwassers voor u klaar staan. Ook zijn al onze diensten uiteraard afzonderlijk beschikbaar en kunnen onze schoonmaakoplossingen volledig op maat gemaakt worden. Benieuwd naar al onze diensten in de Cruquius? Bekijk dan snel onze dienstenpagina.

 

Schoonmaakofferte in de Cruquius

Dus, bent u opzoek naar het beste schoonmaakbedrijf in de Cruquius, vraag dan gauw een schoonmaakofferte aan bij Zoeteman schoonmaak. Zoeteman stelt zich op als schoonmaakpartner en zorgen wat wij uw casus omtoveren tot het beste resultaat tegenover de meest efficiënte werkwijze. Zo zorgen wij dat u niet betaald voor onnodige kosten, en houden wij de samenwerking altijd positief. Bij Zoeteman kunt u eenvoudig een offerte aanvragen en wij zorgen dat u binnen 24 uur een reactie van ons ontvangt. Wij komen ook graag bij u langs om de offerte volledig op maat te maken voor u, en uiteraard 100% vrijblijvend. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan bij Zoeteman schoonmaak.

 

Schoonmaakvacatures in de Cruquius

Ook voor schoonmaakvacatures in Cruquius en de nabijgelegen gebieden bent u bij Zoeteman aan het juiste adres. In Cruquius en omgeving zijn wij vaak opzoek naar schoonmaakkrachten. Ook gebieden als Hillegom, Haarlem, Schiphol, etc. zijn gebieden die goed bereikbaar zijn, dus ook bijvoorbeeld deze gebieden kun je terecht. Bekijk daarom snel onze werken bij website, om erachter te komen of er ook schoonmaakvacatures in uw regio openstaan. Ook als dit niet zo is adviseren wij u gewoon contact op te nemen, vaak kunnen wij namelijk wel iets regelen. Neem ook hierom snel contact op met Zoeteman schoonmaak. Wij staan u graag te woord!

 

Bekijk hier de vacatures van Zoeteman

Bij Zoeteman Schoonmaak B.V. zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mensen. De vacatures kan je vinden op https://wgfrecruitment.nl/

Wat doen wij

Zoeteman Schoonmaak levert een compleet pakket aan schoonmaakdiensten.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Wij geven u graag een advies op maat binnen 24 uur!

Wij maken gebruik van cookies