hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Goed personeel & maatwerk

Schoonmaakbedrijf in Heemstede

Werkt u bij een bedrijf in Heemstede? Of bent u de eigenaar van een bedrijf in Heemstede? Dan weet u als geen ander hoe veel tijd het kost om uw bedrijf schoon te houden. Kampt u wel eens met dit probleem? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Zoeteman schoonmaak is tegenwoordig ook hét schoonmaakbedrijf in Heemstede waar u naar opzoek bent. Zelf uw bedrijf schoonmaken kost veel tijd, en tijd is natuurlijk geld. Of u nou een winkel, een sportschool, een kantoorpand of een garage in Heemstede beheert, Zoeteman schoonmaak komt in Heemstede graag bij u over de vloer om u uit de brand te helpen.

 

Zoeteman, hét schoonmaakbedrijf in Heemstede

In Heemstede zijn veel bedrijven gevestigd van verschillende soorten en maten. Zo is er een grote winkelstraat, sportscholen, autogarages, noem maar op. Ook de omstreken van Heemstede is erg rijk aan bedrijven. Zo ligt het naar de Cruquius, Hoofddorp en Haarlem. Ook de directe omgeving van Heemstede is rijkelijk gevuld met een gezonde portie bedrijven. Ideaal voor business dus. Maar deze bedrijven moeten ook allemaal stuk voor stuk schoongehouden worden natuurlijk. Een schoonmaakbedrijf in Heemstede is voor veel bedrijven van essentieel belang. Een schoon bedrijf doet natuurlijk veel voor het uiterlijk van uw bedrijf. Als u bijvoorbeeld klanten ontvangt, dan is het belangrijk dat uw bedrijf er representatief uitziet. Daarnaast is het ook voor uw personeel belangrijk. Als de werkomgeving voor uw personeel schoon is, is dat gezonder. Daarom is het verstandig dat u gaat kijken naar een schoonmaakbedrijf in Heemstede. Zoeteman schoonmaak staat graag ook voor u klaar in Heemstede en omgeving.

 

Onze diensten in Heemstede

Ook in Heemsteden bieden wij u ons brede assortiment aan diensten. Ons schoonmaakbedrijf in Heemstede heeft allereerst voor u onze meest populaire dienst. Dat is namelijk onze reguliere schoonmaak. Dit is de dienst die door onze klant vaak als basis wordt genomen. Andere diensten zijn uiteraard afzonderlijk af te nemen, maar onze meest populaire dienst is toch de reguliere schoonmaak in Heemstede. Bij deze dienst worden de bedrijfsruimtes van onze klanten van top tot teen schoongemaakt. Ook is het mogelijk om door ons het voorraadbeheer te laten doen voor schoonmaak spullen en sanitaire benodigdheden. Bent u misschien opzoek naar een glazenwasser in Heemstede? Ook dit is geen probleem. Glasbewassing is ook iets wat wij graag voor u uit handen nemen. Ook voor als u een glazenwasser in Heemstede nodig heeft bent u bij Zoeteman schoonmaak aan het juiste adres.

 

Schoonmaakofferte aanvragen

In Heemstede kunt u via onze website eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen voor schoonmaak. Onze offerte zijn altijd vrijblijvend en wij maken ze op maat. Wij zijn een schoonmaak partner, en daarom kijken wij altijd naar de meest efficiënte oplossingen zodat wij voor u de beste service kunnen samenstellen zonder onverwachte kosten. U kunt op onze website eenvoudig klikken op offerte aanvragen, of contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij sturen dan binnen 24 uur een offerte naar u toe. Ook komen wij graag langs om dan samen te kijken naar de beste oplossing voor u en uw bedrijf.

 

Schoonmaak vacatures in Heemstede

Ook voor werk in de schoonmaakbranche bent u in Heemstede op de juiste plek beland. Schoonmaakvacatures van Zoeteman zijn er in overvloed. Neem daarom snel een kijkje op onze werken-bij website. Ook als er voor uw regio geen vacatures online te vinden zijn, neem dan toch gewoon contact met ons op. Wij kunnen altijd wel een plekje vinden voor nieuw schoonmaaktalent bij Zoeteman schoonmaak.

Bekijk hier de vacatures van Zoeteman

Bij Zoeteman Schoonmaak B.V. zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mensen. De vacatures kan je vinden op https://wgfrecruitment.nl/

Wat doen wij

Zoeteman Schoonmaak levert een compleet pakket aan schoonmaakdiensten.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Wij geven u graag een advies op maat binnen 24 uur!

Wij maken gebruik van cookies