hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Goed personeel & maatwerk

Schoonmaakbedrijf in Hillegom

Een schoonmaakbedrijf in Hillegom vinden was nog nooit zo makkelijk! Zoeteman schoonmaak is namelijk tegenwoordig voor onze klanten ook actief in Hillegom en omstreken. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Hillegom, of werkt u binnen een bedrijf in Hillegom? Dan zal de aanwezigheid van viezigheden u ongetwijfeld niet ontgaan. Uw bedrijf schoonhouden wordt vaak steeds moeilijker als uw bedrijf aan het groeien is. Of dit nou komt door grotere ruimtes, meer medewerkers of minder tijd, uiteindelijk is het vaak niet meet te bolwerken voor bedrijven. Voor veel ondernemers is dit een herkenbare situatie. Als u in deze situatie zit, dan is het handig om te gaan kijken naar een schoonmaakbedrijf in Hillegom. Zoeteman schoonmaak staat nu ook in Hillegom en omstreken graag voor u klaar. Bekijk nu snel onze website voor meer informatie, of vraag een schoonmaakofferte aan.

 

Onze diensten in Hillegom

In Hillegom bieden wij weer een breed assortiment aan diensten aan. Er zijn in Hillegom bedrijven van verschillende soorten en maten. Sportscholen, kantoorpanden en allerlei andere bedrijfspanden. De dienst die in Hillegom het meest wordt ingeschakeld, is de reguliere schoonmaak. Bij Zoeteman schoonmaak houdt de reguliere schoonmaak in dat wij uw pand komen schoonmaken van top tot teen. Een rigoureuze schoonmaakdienst waarna uw bedrijf er spik en span uitziet. Dit iv voor veel ondernemers belangrijk om zo de werkomgeving van het personeel mooi schoon te houden, en daarnaast is het ook belangrijk dat een bedrijf er representatief uitziet voor klanten en gebruikers.

 

Naast de reguliere schoonmaak die vaak door onze klanten in Hillegom en daarbuiten wordt afgenomen, zijn er nog meer diensten. Deze diensten kunt u beschouwen als aanvullend, maar natuurlijk ook volledig losstaand. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook glasbewassing in Hillegom aan. Glazenwassers in Hillegom, maar ook buiten Hillegom om, zijn steeds moeilijker te vinden. En door de milieuveranderingen worden de ramen er zeker niet schoner op! Ook als u opzoek bent naar glazenwassers in Hillegom en omstreken, dan helpen wij van Zoeteman schoonmaak u graag!

 

Ook hebben wij nog een aantal overige diensten waarmee u uitstekend bij ons terecht kunt. ZO is een dienst die in de laatste jaren in Hillegom steeds populairder is geworden het reinigen van zonnepanelen. Zonnepanelen reinigen is iets waar mensen niet gelijk over nadenken, maar het kan het rendement van uw zonnepanelen wel tot 20% vergroten. Ook doen wij sanitair voorraadbeheer, vloeronderhoud, bouw en opleverschoonmaak en nog veel meer diensten die bij ons volledig te personaliseren zijn.

 

Een offerte van Zoeteman schoonmaak in Hillegom

Bent u nou ook opzoek naar een schoonmaakbedrijf in Hillegom? Vraag dan snel een schoonmaakofferte aan bij Zoeteman schoonmaak. Een schoonmaakofferte is niet alleen 100% vrijblijvend, u krijgt ook nog eens binnen 24 uur een reactie van ons. Wij maken de offerte volledig op maat voor u, en wij stellen ons op als schoonmaakpartner. Hierdoor kijken wij altijd naar de meest efficiënte oplossingen zodat er qua tijd en investering geen onverwachte elementen aan te pas komen. Het is onze bedoeling om beide bedrijven optimaal te laten profiteren van onze diensten, en daarom komen wij ook graag bij u over de vloer! Zo kunnen wij samen zoeken naar de optimale service!

 

Schoonmaakvacatures in Hillegom

Bent u opzoek naar schoonmaakwerk in Hillegom? Ook dan bent u bij Zoeteman schoonmaak aan het juiste adres. Er zijn bij ons altijd wel schoonmaakvacatures die openstaan voor u, ook in Hillegom. Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging? Met de leukste mensen werken op variërende locaties? Meld je dan snel aan. Bekijk nu onze werken bij website, en wellicht zijn er ook vacatures in de schoonmaak in jouw regio!

Bekijk hier de vacatures van Zoeteman

Bij Zoeteman Schoonmaak B.V. zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mensen. De vacatures kan je vinden op https://wgfrecruitment.nl/

Wat doen wij

Zoeteman Schoonmaak levert een compleet pakket aan schoonmaakdiensten.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Wij geven u graag een advies op maat binnen 24 uur!

Wij maken gebruik van cookies