hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Goed personeel & maatwerk

Schoonmaakbedrijf in Schiphol

Zoeteman schoonmaak is ook actief in regio Schiphol en omstreken. Op en rondom Schiphol zijn veel (internationale) bedrijven gevestigd. Ook al deze bedrijven moeten goed schoongehouden worden. Ook in regio Schiphol is Zoeteman schoonmaak nu actief! Werkt u of bent u eigenaar van een bedrijf in regio Schiphol? En wordt u vaak geconfronteerd met een werkvloer die niet schoon is? Dan is Zoeteman schoonmaak nu ook het schoonmaakbedrijf op Schiphol voor u!

 

Schoonmaakbedrijf in regio Schiphol

Dus, u bent opzoek naar een schoonmaakbedrijf in regio Schiphol. Of misschien bent u zich gewoonweg aan het oriënteren op de mogelijkheden. Ook in regio Schiphol en Schiphol-rijk staat Zoeteman schoonmaak maar al te graag voor u klaar. In omgeving Schiphol bieden wij weer een breed pakket aan diensten aan.

 

Uiteraard is de meest afgenomen dienst in deze regio onze reguliere schoonmaak. Dit is tevens in vrijwel al onze regio’s het geval. De reguliere schoonmaak houdt bij Zoeteman schoonmaak in dat wij uw pand van top tot teen schoon komen maken. Hierbij zorgen wij dat uw werkvloer goed schoon is en dat u en uw medewerkers en collega’s kunnen werken in een fijne en hygiënische omgeving. De reguliere schoonmaak is soms ook dienend als basisdienst, die kan worden aangevuld door een of meerdere van onze andere diensten. Ook glasbewassing is iets wat wij in regio Schiphol veelvuldig doen. Ons netwerk aan glazenwassers staat ook graag voor u klaar. Glazenwassers zijn tegenwoordig steeds moeilijker te vinden, dus maak daarom gebruik van het netwerk van Zoeteman schoonmaak. Het is wel belangrijk om te weten dat deze dienst niet per se aanvullend moet zijn op reguliere schoonmaak. Al onze diensten zijn ook afzonderlijk afneembaar natuurlijk.

 

Ook zijn er nog veel andere diensten die u bij Zoeteman af kunt nemen. Zo reinigen wij bijvoorbeeld ook grootschalig uw zonnepanelen, doen wij bouw en oplevering schoonmaak, sanitair en voorraadbeheer. Nog vele meer diensten en combinaties hiervan binnen regio Schiphol zijn te vinden op onze dienstenpagina. Kijk hier snel, en vind de beste dienst voor u en uw bedrijf.

 

Schoonmaakofferte regio Schiphol

Bent u snel opzoek naar een bedrijf dat uw pand goed schoon kan maken en houden in regio Schiphol? Zoek niet verder! Zoeteman schoonmaak staat nu ook in regio Schiphol graag klaar voor u en uw bedrijf. Vraag vandaag nog een schoonmaakofferte aan bij Zoeteman schoonmaak! Als u een schoonmaakofferte aanvraagt, krijgt u van Zoeteman binnen 24 uur een reactie. Wij maken voor u onze offertes graag op maat. Aarzel daarom niet om een volledig vrijblijvende aanvraag te doen!

 

Schoonmaakvacatures regio Schiphol

Ook voor schoonmaakwerk in regio Schiphol bent u bij Zoeteman schoonmaak op de juiste plek beland. Schoonmaakvacatures hebben wij namelijk altijd. Zoeteman is verdeeld over verschillende regio’s met verschillende grote steden. Bent u benieuwd of er ook schoonmaakvacatures voor regio Schiphol of uw regio openstaan? Kijk dan snel even op onze vacature website, of neem contact op met Zoeteman schoonmaak.

Bekijk hier de vacatures van Zoeteman

Bij Zoeteman Schoonmaak B.V. zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mensen. De vacatures kan je vinden op https://wgfrecruitment.nl/

Wat doen wij

Zoeteman Schoonmaak levert een compleet pakket aan schoonmaakdiensten.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Wij geven u graag een advies op maat binnen 24 uur!

Wij maken gebruik van cookies