hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Goed personeel & maatwerk

Schoonmaakbedrijf in Haarlem Waarderpolder

De stad Haarlem ligt midden in de randstad en er zijn veel grote bedrijven die deze oude stad hun thuisbasis hebben gemaakt. Ook is dit de locatie van het hoofdkantoor van Zoeteman Schoonmaak. Zoeteman schoonmaak is tegenwoordig ook aan het uitbreiden in Haarlem. Van origine, komt Zoeteman uit Hendrik Ido Ambacht, waar wij veel klanten hebben. Ook in het industriegebied van Haarlem, de Waarderpolder, is Zoeteman schoonmaak de laatste jaren zeer actief, met mooie resultaten en de beste partners. Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf. In de Waarderpolder? Bel dan nu Zoeteman schoonmaak!

 

Onze schoonmaakdiensten in de Waarderpolder

Het Hoofdkantoor van Zoeteman is ook gelokaliseerd in de Waarderpolder. Dit is tevens onze uitvalsbasis, wat betekend dat wij al onze diensten hier op korte termijn aan kunnen bieden aan u! Ons brede scala aan diensten is te zien op onze dienstenpagina.

 

De meest afgenomen dienst in de Waarderpolder is vooralsnog onze reguliere schoonmaakdienst. De reguliere schoonmaak is in essentie onze “standaard” dienst. Dit houdt eigenlijk in dat deze dienst vaak ook al basis dient voor onze partners. Bij onze reguliere schoonmaak wordt uw pand van top tot teen schoongemaakt. Dit is ook ongeacht uw bedrijfstak. Kantoorpanden, scholen, loodsen, etalages, sportcomplexen, noem maar op. Wij zijn erg breed inzetbaar en helpen u met onze reguliere schoonmaak in de Waarderpolder graag uit de brand. De reguliere schoonmaak is zowel eenmalig als periodiek afneembaar. Ook kan de reguliere schoonmaak als basis dienen, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Weel partners in de Waarderpolder nemen vaak ook glasbewassing of sanitair/voorraadbeheer bij ons af. Echter is bij Zoeteman schoonmaak in de Waarderpolder te Haarlem alles mogelijk. Al onze diensten zijn afzonderlijk beschikbaar, maar ook samengebundeld. Hierbij kunnen wij voor u een aantrekkelijke prijs maken en zo veel als mogelijk uit handen nemen.

 

Waarom u kiest voor Zoeteman schoonmaak in de Waarderpolder

U kunt zich wel eens afvragen, waar moet ik op letten bij het inhuren van een schoonmaakbedrijf? Deze vraag is voor iedereen anders. Een aantal punten waar in het algemeen op wordt gelet is de prijs/kwaliteit verhouding, de assertiviteit en het persoonlijke contact. Prijs/kwaliteit en assertiviteit gaan vaak hand-in-hand. Veel van onze klanten in de Waarderpolder geven aan het belangrijk te vinden dat er efficiënt wordt schoongemaakt met een assertieve houding. Dit voorkomt dat vaak dat er voor uren wordt betaald dat er weinig gebeurt. Dit is iets wat bij ons altijd centraal staat. Wij stellen ons graag op als schoonmaak partner in plaats van een standaard dienstverlener. Wij kijken met u graag naar de meest efficiënte manier van schoonmaken zodat in de uren waar u voor betaald ook altijd kwaliteit wordt geleverd. Wij helpen u dit graag uit handen te nemen zodat u zich kunt focussen op uw bedrijf.

 

Schoonmaakofferte in de Waarderpolder

Bent u opzoek naar het beste schoonmaakbedrijf in Haarlem? En heeft u een pand in de Waarderpolder (of daarbuiten) die spik en span moet worden? Dan kunt u gerust bij Zoeteman schoonmaak aan de bel trekken! Wij maken graag voor u een schoonmaakofferte compleet op maat, en altijd 100% vrijblijvend. Ook zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur een reactie van ons heeft, en dan komen wij graag langs om te kijken hoe wij uw pand zo efficiënt mogelijk schoon kunnen maken! Vraag daarom vandaag nog een offerte aan bij Zoeteman schoonmaak, en wij helpen u graag!

 

Schoonmaak vacatures Waarderpolder

Ook voor al het schoonmaakwerk in de Waarderpolder bent u bij Zoeteman aan het juiste adres. De Waarderpolder is een druk gebied met veel bedrijven, en ook veel partners van ons zijn hier gevestigd. Daarom zoeken wij vrijwel altijd naar schoonmaaktalent in Haarlem en omstreken om ons team te kunnen komen versterken. Bent u opzoek naar een baan in de schoonmaak? Bekijk dan direct onze werken bij website, en wie weet staan er wel vacatures open voor u!

Bekijk hier de vacatures van Zoeteman

Bij Zoeteman Schoonmaak B.V. zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mensen. De vacatures kan je vinden op https://wgfrecruitment.nl/

Wat doen wij

Zoeteman Schoonmaak levert een compleet pakket aan schoonmaakdiensten.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Wij geven u graag een advies op maat binnen 24 uur!

Wij maken gebruik van cookies