hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Goed personeel & maatwerk

Schoonmaakbedrijf in Hendrik Ido Ambacht

Ben je op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Hendrik Ido Ambacht? Zoeteman schoonmaak heeft ruim 100 enthousiaste medewerkers en is al meer dan 25 jaar een begrip in de regio. Vanuit ons hoofdkantoor in Hendrik Ido Ambacht is Zoeteman uitgegroeid tot een schoonmaakbedrijf dat actief is in de regio Rotterdam, Utrecht, Amsterdam & Haarlem.

 

Als het écht schoon moet zijn is Zoeteman schoonmaak de partner in crime. Een schone werkomgeving heeft namelijk invloed op de werksfeer, ziekte verzuim en effectiviteit van het bedrijf. Dus wil je een schoon kantoor, winkel, restaurant, theater, museum, zorginstelling of alles wat ertussen valt neem je contact op met Zoeteman schoonmaak.

Bekijk hier de vacatures van Zoeteman

Bij Zoeteman Schoonmaak B.V. zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mensen. De vacatures kan je vinden op https://wgfrecruitment.nl/

Voor als het ‘écht schoon’ moet zijn!

Wanneer u zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Hendrik Ido Ambacht dat diverse schoonmaakwerkzaamheden voor u kan verzorgen, dan bent u bij Zoeteman aan het juiste adres. We bieden maatwerk en kunnen naast de reguliere schoonmaak uw bedrijf in Hendrik Ido Ambacht ondersteunen waar nodig. Wij bieden verschillende diensten aan en zorgen dat uw locatie elke dag weer écht spik & span is.

 

Kies voor kwaliteit

Het leveren van kwaliteit is iets wat wij als schoonmaakbedrijf hoog in het vaandel hebben staan. Wij doen er dan ook alles aan om de kwaliteit van onze werkzaamheden te waarborgen voor u in Hendrik Ido Ambacht. Ons schoonmaakbedrijf is dan ook in het bezit van diverse keurmerken en certificaten. Wanneer u ons schoonmaakbedrijf in Hendrik Ido Ambacht inschakelt voor bijvoorbeeld glas- en bouw & opleverschoonmaak, dan bent u dus altijd verzekerd van kwaliteit.

 

Waarom Zoeteman in Hendrik Ido Ambacht?

Wanneer u de hulp van een schoonmaakbedrijf wilt inroepen in Hendrik Ido Ambacht, dan bent u bij Zoeteman verzekerd van een betrouwbare en professionele partner. U profiteert bij ons in Hendrik Ido Ambacht namelijk altijd van het volgende:

 

  1. Wij hebben meer dan 25 jaar kennis en ervaring in huis.
  2. Van schoonmaakonderhoud tot het leveren van sanitaire voorzieningen, u vindt bij ons een breed pakket aan diensten en wij zijn werkzaam in verschillende sectoren.
  3. Wij houden rekening met uw wensen en uw behoeften.
  4. Schoonmaakbedrijf Hendrik Ido Ambacht

 

Onze hulp nodig in Hendrik Ido Ambacht?

Wilt u graag onze hulp inschakelen voor trappenhuisreiniging in Hendrik Ido Ambacht? Of wilt u graag meer informatie over hoe wij kunnen helpen bij specialistische reiniging? Neem in dat geval contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor het contactformulier invullen op onze contactpagina, er wordt dan binnen 24 uur contact met u opgenomen. Spreekt u liever direct met onze objectleiders Marleen de Deugd of Marijke Euser in regio Hendrik Ido Ambacht? Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 078 681 4063.

Wat doen wij

Zoeteman Schoonmaak levert een compleet pakket aan schoonmaakdiensten.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Wij geven u graag een advies op maat binnen 24 uur!

Wij maken gebruik van cookies