hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Goed personeel & maatwerk

Schoonmaakbedrijf in Castricum

Het Noord-Hollandse Castricum is een gebied waar vooral kleinere bedrijven gevestigd zijn. Desalniettemin, zijn hier veel bedrijven gevestigd die natuurlijk ook een schone werkomgeving nodig hebben om in te kunnen opereren. Gelukkig is ook Zoeteman schoonmaak hier tegenwoordig actief voor al uw schoonmaakklussen! Bent u opzoek naar het beste schoonmaakbedrijf in Castricum? Bekijk dan nu snel onze website!

 

Schoonmaakbedrijf in Castricum inhuren?

Heeft u, of werkt u bij een bedrijf in Castricum? Dan zult u begrijpen dat elk bedrijf beter functioneert als het schoner is. Ook in Castricum is dit het geval. Allereerst motiveert een schone en nette werkomgeving werknemers meer dan als het een rommel is. Ook is het daarnaast vaak beter voor de gezondheid van je personeel, zeker als jouw bedrijf met gevaarlijke stoffen omgaat. Nu zijn er in Castricum vooral kleinere bedrijven gevestigd en een handje vol bedrijven uit het zogenaamde “middensegment”. Ook deze bedrijven hebben natuurlijk veel baat bij werken in een schone omgeving. Herkent u zichzelf hierin? Neem dan snel contact op met Zoeteman schoonmaak.

 

Onze schoonmaakdiensten in Castricum

In Castricum is ons schoonmaakbedrijf nu al een tijdje actief. Het is dan ook geen geheim dat zowel in Castricum als alle andere locaties onze reguliere schoonmaakdienst razend populair is! Dit is onze basis schoonmaakdienst, maar dit berekend niet dat u altijd voor de reguliere schoonmaak moet gaan, voordat u op kunt schalen met andere diensten in Castricum. Onze reguliere schoonmaakdienst houdt in dat wij uw pand van top tot teen komen schoonmaken zodat u en uw werknemers kunnen genieten van een schone omgeving. Ook is deze service uit te breiden met bijvoorbeeld voorraadbeheer van sanitaire voorzieningen, en bijvoorbeeld glasbewassing. Een glazenwasser in Castricum vinden is al lastig genoeg, laat het daarom door Zoeteman schoonmaak doen. Als u van plan was een schoonmaakbedrijf voor de interne schoonmaak in te huren, kunt u altijd overwegen om ook glasbewassing in Castricum af te nemen!

 

Ook veel overige diensten zijn bij ons mogelijk om af te nemen in Castricum. Zo hebben wij tegenwoordig ook de middelen om in Castricum zonnepanelen te reinigen. Dit is een onderdeel van schoonmaak dat steeds populairder aan het worden is, zeker met inachtneming van de stijgende gasprijzen. Door uw zonnepanelen te laten reinigen kan het rendement tot wel 20% verhoogd worden! Dit is natuurlijk interessant gezien de stijgende energiekosten. Neem ook hierom een kijkje op onze website, en kom erachter wat Zoeteman allemaal kan doen voor u en uw bedrijf.

 

Een offerte van Zoeteman schoonmaak in Castricum

Bent u opzoek naar een veelzijdig schoonmaakbedrijf in Castricum? Zoek dan niet verder! Zoeteman schoonmaak is het schoonmaakbedrijf in Castricum waar u ook naar opzoek bent! Naast onze veelzijdigheid in diensten, maken wij de schoonmaakoffertes volledig op maat en komen wij altijd graag even kijken bij uw pand. Zo kunnen wij goed inschatten wat de meest efficiënte gang van zaken is, zodat wij snel en assertief te werk kunnen. Dit voorkomt onnodige kosten, en dit zorgt ervoor dat u al snel overtuigd bent van onze werkzaamheden en de kwaliteit hiervan. Ook in Castricum zijn onze schoonmaakoffertes altijd volledig vrijblijvend. Ook geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu een schoonmaakofferte aan bij Zoeteman schoonmaak!

 

Schoonmaakvacatures in Castricum

Ook zijn wij constant opzoek naar nieuw personeel in Castricum. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe schoonmaak talenten, en ook buiten Castricum. Bent u of kent u iemand die opzoek is naar schoonmaakwerk wat goed betaald? Neem dan contact op ment ons! Bij Zoeteman schoonmaak is het werk altijd afwisselend en veelzijdig. Bekijk onze vacaturepagina voor meer informatie over onze schoonmaakvacatures.

Bekijk hier de vacatures van Zoeteman

Bij Zoeteman Schoonmaak B.V. zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mensen. De vacatures kan je vinden op https://wgfrecruitment.nl/

Wat doen wij

Zoeteman Schoonmaak levert een compleet pakket aan schoonmaakdiensten.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Wij geven u graag een advies op maat binnen 24 uur!

Wij maken gebruik van cookies