hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Goed personeel & maatwerk

Schoonmaakbedrijf in Zaandam

Zoeteman schoonmaak is tegenwoordig ook dé partij als je opzoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Zaandam. Zaandam is een flinke stad met daarin ook veel bedrijven van alle soorten en maten die moeten worden schoongehouden. Zoeteman schoonmaak is tegenwoordig ook in te zetten voor al deze bedrijven. Houdt u van een schoon bedrijf en kwaliteit? Bel dan snel met Zoeteman schoonmaak en wij komen ook in Zaandam bij u over de vloer!

 

Ons schoonmaakbedrijf in Zaandam

In Zaandam zijn wij actief voor partijen van verschillende soorten en maten. Zo zijn er veel bedrijfspanden waarin wij de kantoren schoonmaken. Ook zijn er bedrijven van een totaal andere aard in ons portfolio. Ook sportscholen, loodsen en recreatiezalen in Zaandam worden door Zoeteman schoonmaak grondig gereinigd en gepoetst en vaak op wekelijkse basis. De frequentie loopt uiteraard uiteen en dit verschilt met de grootte en behoefte van het bedrijf in kwestie. Sommige grotere bedrijven hebben dit liever 2 keer per week, en de kleinere vaak soms een keer in de 2 weken. Zo heeft elk bedrijf zijn voorkeur en budgetten natuurlijk.

 

Onze schoonmaakdiensten in Zaandam

Ook in Zaandam bieden wij weer een scala aan diensten aan om uw panden schoon en fris te houden. Onze diensten zijn afzonderlijk, en in combinatie beschikbaar. Ook de frequentie is volledig aanpasbaar naar uw behoeften. De meest populaire dienst die in regio Zaandam wordt afgenomen is de reguliere schoonmaak. Reguliere schoonmaak is een van onze “basisdiensten”. Deze dienst wordt vaak bij ons afgenomen omdat hierbij uw pand van top tot teen van binnen schoon wordt gemaakt. Deze dienst is erg compleet, maar kan natuurlijk ook in Zaandam uitgebreid worden met een aantal andere diensten. Zo lopen er ook veel glazenwassers in Zaandam rond van ons. Vaak wordt de reguliere schoonmaak in Zaandam dus ook uitgebreid met glasbewassing in Zaandam, of andere diensten. Ook doen wij het reinigen van Zonnepanelen, bouw en opleverschoonmaak, etc. Dit is echter vaak een eenmalige dienst.

 

Schoonmaakofferte van Zoeteman schoonmaak

Bent u nou opzoek naar een schoonmaakbedrijf in Zaandam, of de omstreken van Zaandam? Bel dan snel met Zoeteman schoonmaak, of vraag op onze website een offerte aan. Onze schoonmaakoffertes worden volledig op maat gemaakt, en zijn altijd volledig vrijblijvend. Binnen 24 uur ontvangt u vanuit ons een reactie en dan komen wij graag langs om kennis te maken, en te kijken hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij van Zoeteman schoonmaak houden van efficiëntie, en daarom zorgen wij altijd voor de meest efficiënte schoonmaakoplossingen, zodat u niet onnodig veel geld kwijt bent aan matige werkzaamheden. Wij zorgen voor kwaliteit en assertiviteit, en u kunt altijd aan op Zoeteman schoonmaak!

 

Schoonmaakvacatures in Zaandam

Bent u toevallig op deze pagina beland omdat u opzoek bent naar schoonmaakwerk in Zaandam? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Zoeteman schoonmaak. Wij zoeken altijd schoonmaaktalenten, en ook in regio Zaandam. Bent u werkzoekend in de schoonmaaksector, bekijk dan onze werken bij website. Hier staan onze vacatures, en wellicht ook iets in uw regio. Ook kunt u contact met ons opnemen en dan helpen wij u verder naar ons recruitment team.

Bekijk hier de vacatures van Zoeteman

Bij Zoeteman Schoonmaak B.V. zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mensen. De vacatures kan je vinden op https://wgfrecruitment.nl/

Wat doen wij

Zoeteman Schoonmaak levert een compleet pakket aan schoonmaakdiensten.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Wij geven u graag een advies op maat binnen 24 uur!

Wij maken gebruik van cookies