hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Goed personeel & maatwerk

Schoonmaakbedrijf in Velsen

Zoeteman schoonmaak is nu ook actief in Velsen! In Velsen is een scala aan verschillende soorten bedrijven te vinden over industriegebieden verspreid over de verschillende dorpen die samen Velsen vormen. De dorpen van Velsen waar Zoeteman actief is, zijn: IJmuiden, Velsen-noord, Velzen-zuid, Santpoort-noord, Santpoort-zuid, Velserbroek en Driehuis. Ook in deze gemeente kunt u nu gebruik maken van alle diensten van Zoeteman schoonmaak.

 

De diensten van ons schoonmaakbedrijf in Velsen

Velsen is een groot gebied wat bestaat uit meerdere dorpen. Als alles bij elkaar opgeteld wordt, kent het gebied van Velsen meerdere industriële gebieden waar veel grote panden staan. Dit zijn panden die vooral bestemd zijn voor kantoren, magazijnen en andere opslagpanden, maar ook sportscholen en horecagelegenheden. Zo zijn er in de haven van IJmuiden, het bedrijventerrein van Velserbroek en het industriële gebied in Velsen-noord, altijd bedrijven die opzoek zijn naar een goed schoonmaakbedrijf. Heeft u, of werkt u bij zo’n bedrijf? Neem dan snel een kijkje op de website van Zoeteman schoonmaak. Ook in regio Velsen zijn wij de schoonmaakpartner die u een compleet pakket van diensten kan aanbieden, waardoor u nooit meer anders wilt.

 

Zo bieden wij in Velsen allereerst over het algemeen de reguliere schoonmaakservice aan. Dit is overal onze meest afgenomen dienst. Hierbij wordt uw bedrijfspand periodiek of op aanvraag van top tot teen schoongemaakt. De reguliere schoonmaak kan ook eenvoudig worden aangevuld door additionele diensten. Een van de diensten die ook in Velsen vaak wordt afgenomen, is glasbewassing. Een glazenwasser vinden in Velsen en omstreken is tegenwoordig niet erg eenvoudig meer. Hierom is het veel handiger om een schoonmaakbedrijf in Velsen hiervoor in te huren. Zoeteman schoonmaak komt dit graag voor u uit handen nemen. Ook al onze andere diensten zijn van toepassing in regio Velsen. Benieuwt welke deze zijn? Bekijk dan nu onze dienstenpagina.

 

Een offerte van Zoeteman

Bij Zoeteman schoonmaak is een offerte aanvragen enorm eenvoudig. Bent u opzoek naar een betrouwbare schoonmaakpartner in Velsen en omstreken waar u uit kunt gaan van kwaliteit? Vraag snel een schoonmaakofferte aan bij Zoeteman schoonmaak en dan helpen wij u graag verder. Het is bij ons mogelijk om de offerte volledig te personaliseren. U kunt bij ons een periodieke dienst afnemen, en ook op ad hoc basis. Ook komen wij graag bij u langs op afspraak om dan samen te zoeken naar de mest efficiënte oplossingen. Elke situatie verschilt natuurlijk per pand, en wij zijn expert in het vinden van de meest efficiënte persoonlijke schoonmaakoplossingen waar onze klanten altijd tevreden mee zijn. Vraag daarom vandaag nog een schoonmaakofferte aan bij Zoeteman schoonmaak in Velsen en omstreken.

 

Schoonmaak vacatures in Velsen

Ook in Velsen zijn er altijd schoonmaakvacatures van Zoeteman schoonmaak te vinden. Velsen is een divers en groot gebied, dus aan schoonmaak vacatures in Velsen geen gebrek! Bent u opzoek naar een baan waar je goed verdient en op verschillende locaties te werk kunt gaan? Bij Zoeteman is het schoonmaakwerk nooit saai! Een dag met lekker veel verschillende locaties waardoor je nooit een eentonige dag zult hebben. Leuke collega’s en klanten. Schoonmaakvacatures zijn er bij Zoeteman schoonmaak in overvloed, dus bekijk daarom snel onze vacaturepagina. Wellicht zit er ook voor u de ideale functie tussen!

Bekijk hier de vacatures van Zoeteman

Bij Zoeteman Schoonmaak B.V. zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mensen. De vacatures kan je vinden op https://wgfrecruitment.nl/

Wat doen wij

Zoeteman Schoonmaak levert een compleet pakket aan schoonmaakdiensten.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Wij geven u graag een advies op maat binnen 24 uur!

Wij maken gebruik van cookies