hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Goed personeel & maatwerk

Schoonmaakbedrijf in Soest

Wanneer u zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Soest dat diverse schoonmaakwerkzaamheden voor u kan verzorgen, dan bent u bij Zoeteman aan het juiste adres. We bieden maatwerk en kunnen naast de reguliere schoonmaak uw bedrijf in Soest ondersteunen waar nodig. Wij bieden verschillende diensten aan en zorgen dat uw locatie elke dag weer écht spik & span is.

Bekijk hier de vacatures van Zoeteman

Bij Zoeteman Schoonmaak B.V. zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mensen. De vacatures kan je vinden op https://wgfrecruitment.nl/

Kies voor kwaliteit

Het leveren van kwaliteit is iets wat wij als schoonmaakbedrijf hoog in het vaandel hebben staan. Wij doen er dan ook alles aan om de kwaliteit van onze werkzaamheden te waarborgen voor u in Soest. Ons schoonmaakbedrijf is dan ook in het bezit van diverse keurmerken en certificaten. Wanneer u ons schoonmaakbedrijf in Soest inschakelt voor bijvoorbeeld glas- en bouw & opleverschoonmaak, dan bent u dus altijd verzekerd van kwaliteit.

 

Waarom Zoeteman in Soest?

Wanneer u de hulp van een schoonmaakbedrijf wilt inroepen in Soest, dan bent u bij Zoeteman verzekerd van een betrouwbare en professionele partner. U profiteert bij ons in Soest namelijk altijd van het volgende:

 

  1. Wij hebben meer dan 25 jaar kennis en ervaring in huis.
  2. Van schoonmaakonderhoud tot het leveren van sanitaire voorzieningen, u vindt bij ons een breed pakket aan diensten en wij zijn werkzaam in verschillende sectoren.
  3. Wij houden rekening met uw wensen en uw behoeften.
  4. Schoonmaakbedrijf Soest

 

Onze hulp nodig in Soest?

Wilt u graag onze hulp inschakelen voor trappenhuisreiniging in Soest? Of wilt u graag meer informatie over hoe wij kunnen helpen bij specialistische reiniging? Neem in dat geval contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor het contactformulier invullen op onze contactpagina, er wordt dan binnen 24 uur contact met u opgenomen. Spreekt u liever direct met onze objectleiders Lennard Huisman of Gabriella Diephout in regio Soest? Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 035 531 12 22.

Wat doen wij

Zoeteman Schoonmaak levert een compleet pakket aan schoonmaakdiensten.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Wij geven u graag een advies op maat binnen 24 uur!

Wij maken gebruik van cookies