hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Goed personeel & maatwerk

Schoonmaakbedrijf in Purmerend

Bent u opzoek naar het beste en meest veelzijdige schoonmaakbedrijf in Purmerend en omstreken? Dan bent u bij Zoeteman aan het juiste adres! Al uw schoonmaakwerk kan bij Zoeteman schoonmaak in Purmerend in een oogwenk worden opgelost. Of u nou opzoek bent naar een bedrijf wat een keer per week uw schoolgebouw schoonmaakt, of een bedrijf die 3 keer per week uw grote kantoorpand komt reinigen, dan kunt u van Zoeteman schoonmaak op aan!

 

Ons schoonmaakbedrijf in Purmerend

In de Noord-Hollandse stad Purmerend zijn veel bedrijven gevestigd van verscheidene soorten en maten. Schoolgebouwen en andere semioverheidsinstanties, maar ook publieke sportruimtes, kantoorpanden en andere bedrijven uit de commerciële sector. Ook deze bedrijven moeten natuurlijk schoongehouden worden omdat een vieze werkvloer problemen met zich meebrengt. Dit heeft te maken met de optiek van uw bedrijf, maar ook brengt dit gezondheidsrisico’s met zich mee. Daarom staat Zoeteman schoonmaak graag voor u klaar om dit uit handen te nemen. U kunt zich dan mooi focussen op waar u goed in bent, en dan doen wij dat ook met plezier!

 

Schoonmaakdiensten in Purmerend

Ook in Purmerend bieden wij veel verschillende diensten aan. Dit is allemaal met elkaar te combineren, maar uiteraard ook afzonderlijk verkrijgbaar. Ook de frequentie waarin wij langskomen is volledig af te stemmen naar behoefte en budget. Onze populairste dienst in regio Purmerend en Zaanstad is zonder meer de reguliere schoonmaak. De meest eenvoudige dienst die wij hebben is de reguliere schoonmaak, maar tevens de meest complete. Een dienst gericht op de interne en volledige schoonmaak van een bedrijfspand. Dit is ook aan te vullen met bijvoorbeeld glasbewassing en sanitaire diensten. Zo kunt u zelf eenvoudig uw pakket aan diensten samenstellen met uiteenlopende frequenties en intensiviteit. Bekijk daarom vlug onze diensten pagina om te kijken of de beste combinatie voor u en uw bedrijf hier ook te vinden is!

 

Schoonmaakofferte in Purmerend

Bent u nou opzoek naar het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf in Purmerend en omstreken? Dan bent u bij Zoeteman op de juiste plek beland! Wij bieden de meest veelzijdige en complete schoonmaak oplossingen voor bedrijven van alle soorten en maten. Vraag daarom snel een schoonmaakofferte aan bij Zoeteman schoonmaak. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend en wij houden van snelle reacties. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie op uw offerte, en dan komen wij vervolgens graag snel langs om alles voor u zo goed mogelijk te personaliseren. Vraag daarom vandaag nog een schoonmaakofferte aan voor schoonmaak in Purmerend, en wij helpen u graag met al uw schoonmaakklussen!

 

Bekijk hier de vacatures van Zoeteman

Bij Zoeteman Schoonmaak B.V. zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mensen. De vacatures kan je vinden op https://wgfrecruitment.nl/

Wat doen wij

Zoeteman Schoonmaak levert een compleet pakket aan schoonmaakdiensten.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Wij geven u graag een advies op maat binnen 24 uur!

Wij maken gebruik van cookies