hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Goed personeel & maatwerk

Schoonmaakbedrijf in Krommenie

Zoeteman schoonmaak is een schoonmaakbedrijf wat in veel verschillende regionen actief is. Ook is Zoeteman schoonmaak hét schoonmaakbedrijf in Krommenie wanneer u zoekt naar een professionele, assertieve schoonmaakpartner. Ons schoonmaakbedrijf in Krommenie staat voor u klaar binnen en buiten werktijden om. Wij hebben een team aan schoonmakers die in Krommenie en omstreken graag klaar staan voor u en uw bedrijf. Zoeteman schoonmaak zorgt ook voor bedrijven in Krommenie dat u wordt voorzien van een schone werkomgeving. Dit heeft natuurlijk een positief effect op de hygiëne, de werksfeer maar ook de gezondheid van uw werknemers en/of klanten. Laat Zoeteman ook in Krommenie uw schoonmaakwerk uit handen nemen, zodat u en uw bedrijf jullie volledig kunnen focussen op de belangrijke dingen. Schoonmaakbedrijf in Krommenie nodig? Zoeteman staat graag voor u klaar.

 

De diensten van Zoeteman schoonmaak in Krommenie

In Krommenie biedt Zoeteman een breed pakket aan diensten aan. Wij doen onze diensten voor u graag op periodieke basis, en ook op aanvraag of eenmalig. Voor elke bedrijf is de situatie anders, en wij passen ons dag ook graag aan naar uw wensen. Een van de meest populaire diensten die ons schoonmaakbedrijf in Krommenie aanbiedt, is onze “reguliere schoonmaak”. De reguliere schoonmaakdienst is onze basisdienst. Dit betekent niet dat deze altijd moet worden afgenomen bij Zoeteman, maar meer dat dit bestaat uit een aantal basiswerkzaamheden, die nog aan te vullen zijn met andere diensten mocht daar behoefte voor zijn. Met onze reguliere schoonmaakdienst wordt uw bedrijfspand van top tot teen goed schoongemaakt. Prullenbakken worden geleegd, werkbanken of bureaus gereinigd en nog veel meer. Hierdoor is de binnenkant van uw pand spik en span.

 

Onze reguliere schoonmaakdienst is in Krommenie uit te breiden met allemaal andere diensten. Dit betekent gelukkig niet dat deze niet afzonderlijk afgenomen kunnen worden, want dat kan natuurlijk wel. Zo doen wij in Krommenie en omgeving bijvoorbeeld ook glasbewassing. Glazenwassers in Krommenie zijn redelijk schaars de laatste jaren. Bij Zoeteman daarnaast zijn er nog aardig wat andere diensten die voor u misschien relevant zijn. Bouw en opleveringschoonmaak, zonnepanelen reinigen, noem maar op! Om alle diensten van ons schoonmaakbedrijf in Krommenie te bekijken, verwijzen wij u graag naar de dienstenpagina.

 

Schoonmaakofferte in Krommenie

Bent u snel opzoek naar een schoonmaakbedrijf in Krommenie die kwaliteit levert? Vraag dan een schoonmaakofferte aan bij Zoeteman schoonmaak. In Krommenie kunnen wij u ook in al onze diensten voorzien. Zoeteman schoonmaak onderscheidt zich van andere schoonmaakbedrijven in Krommenie door het feit dat wij ons opstellen als partner in plaats van dienstverlener. Wij Denken altijd mee met onze partners en zorgen voor een passende dienstverlening vanuit een assertief en efficiënt oogpunt. Hierdoor zijn wij een stuk meer meedenkend dan andere partijen, wat van invloed is op de kwaliteit van onze dienstverlening. Vraag daarom snel een offerte aan bij Zoeteman schoonmaak door op e offerte knop te drukken rechtsboven, of neem telefonisch contact met ons op!

 

Schoonmaakvacatures in Krommenie

Bent u opzoek naar schoonmaakwerk in Krommenie of de omgeving van Krommenie? Ook dan is Zoeteman de juiste partij voor u. Wij hebben veel functies in deze regio die vervuld moeten worden. Ook is het mogelijk om met een auto van de zaak een bredere regio te dienen, waardoor u bij meer verschillende bedrijven over de vloer komt. Het werk is altijd gezellig, en u kunt ervoor kiezen om uw vaste adressen te hebben, of juist altijd naar iets anders te gaan. Bent u benieuwd naar onze vacatures, en of er iets voor u tussen zit? Neem een kijkje op onze werken-bij website en solliciteer!

Bekijk hier de vacatures van Zoeteman

Bij Zoeteman Schoonmaak B.V. zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mensen. De vacatures kan je vinden op https://wgfrecruitment.nl/

Wat doen wij

Zoeteman Schoonmaak levert een compleet pakket aan schoonmaakdiensten.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Wij geven u graag een advies op maat binnen 24 uur!

Wij maken gebruik van cookies