hamburger-zoeteman

Al 25 jaar

Zoeteman schoonmaak zoekt vakantie krachten!

JOIN THE CLEANING CLUB

Hou jij ook van echt schoon en zoek jij een (vakantie)bijbaan met flexibele uren? Dan is een schoonmaakbijbaan zeker iets voor jou! Een bijbaan waarbij je je zeker niet hoeft te vervelen en waarmee je lekker kunt bijverdienen! Wanneer? Dat bepaal je helemaal zelf. In het weekend, doordeweeks, overdag of in de avonduren! Kijk op onze vacaturepagina en kijk welke schoonmaakbijbaan het beste bij jou past. Geef aan voor welke regio je voorkeur heeft, zodat je aan de slag kan bij jou in de buurt.

Een vakantiebaan als schoonmaker

Een bijbaan als schoonmaker bij bedrijven. Ooit wel eens aan gedacht? Je wordt geplaatst bij onze diverse opdrachtgevers, een toffe (en vaak koele 😉) werkplek waar je soms alleen of met een groep aan de slag gaat. Het geeft je tijdens je vakantie flexibiliteit om goed bij te verdienen, maar ook nog de tijd om steeds leuke dingen te blijven doen in je vakantie. Het is toch weer even wat anders dan kleding vouwen in een winkel of in de horeca met onregelmatige uren werken. Met schoonmaakwerk weet je precies waar je aan toe bent. Muziek in je oren en gaan!

Goed verdienen

Wat betaalt werken in de schoonmaak nou eigenlijk? Super goed! Zeker ten opzichte van het minimumloon. Bovendien is het uurtarief in de schoonmaakbranche all-in! Dat betekent inclusief 8% vakantiegeld en 10% vakantie uren. We zetten het even voor je op een rij.

Leeftijd Minimumloon Horeca Supermarkt SCHOONMAAK
15 - 17 jaar € 4,12 € 5,56 - € 6,06 € 4,60 - € 5,43 € 11,36
18 jaar € 6,61 € 9,73 € 6,66 € 12,07
19 jaar € 7,34 € 11,13 € 7,90 € 12,78
20 jaar en ouder € 9,79 € 12,51 € 10,53 € 14,19

 Klinkt goed toch? Solliciteer op de vacature en je kan al snel starten! Clean & Go.

Bij jou in de buurt

Zoeteman Schoonmaak heeft opdrachtgevers in de gehele randstad. Dus kijk snel voor bijvoorbeeld werk in ’t Gooi, Utrecht of Rotterdam.
Ga samen met vaste en ervaren schoonmakers aan de slag en met ‘bijverdieners’ zoals jij!

Share this!

Join the cleaning club!

Zoek jij een vaste bijbaan voor naast je school of studie, reageer dan zeker. Ook na de vakantie ben je van harte welkom bij ons!

Wij maken gebruik van cookies